خواص سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت 4

طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری + بهترین زمان مصرف سیر سیاه

این غذای فوق‌العاده، کالری و چربی کمی دارد و در عین حال یک ماده مغذی قدرتمند نیز دارد. شیرینی طبیعی آن می تواند بدون اتکا به مواد پرکالری، به عطر و طعم بیافزاید. با اضافه کردن سیر سیاه در وعده های غذایی، می توانید هر وعده را خوش طعم و لذت بخش‌تر کنید و در عین حال میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد.

سیر ادویه‌ای است که به عنوان یکی از اولین خوراکی‌ها برای بهبود عملکرد ورزشی مورد استفاده قرار گرفت. به ورزشکاران یونان باستان که در المپیک شرکت می‌کردند، قبل از مسابقات سیر داده می‌شد. اعتقاد بر این است که سیر با فعال کردن آنزیمی که ال-آرژنین را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند، عملکرد ورزشی را بهبود می‌بخشد. این امر به نوبه خود، باعث گشاد شدن عروق خونی می‌شود تا توان ورزشکار بالاتر برود.

تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. با کاهش التهاب بدن، سرعت سوخت‌وساز افزایش می‌یابد و کالری‌سوزی بیشتر می‌شود. در نهایت ترکیبات گوگردی موجود در سیر نیز در بالا بردن متابولیسم نقش دارند. به همین خاطر خوردن سیر ناشتا برای لاغری، سرعت متابولیسم شما را در تمام طول روز افزایش می‌دهد. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می کند.

تثبیت سطح قند خون باعث می‌شود که کمتر احساس گرسنگی کنید و کالری‌های دریافتی‌تان را راحت‌تر کنترل نمایید. یکی از مزایای قابل‌توجه خوردن سیر ناشتا برای لاغری، کنترل سطح قند خون و جلوگیری از ولع‌های غذایی است. هر چند سیر سیاه فواید زیادی دارد، اما همچون هر ماده غذایی دیگری، مصرف آن برای بعضی افراد ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشد. به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون سیر سیاه، افرادی که در آستانه یک جراحی هستند باید از مصرف آن خودداری کنند تا از افزایش خطر خونریزی در حین و پس از جراحی جلوگیری شود. همچنین، افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند باید مصرف سیر سیاه را با دقت در نظر بگیرند تا از تداخلات دارویی پیشگیری شود. اگر شما به هر دلیلی حساسیت‌های غذایی دارید، قبل از مصرف سیر سیاه حتماً با پزشک تغذیه خود مشورت کنید.

سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود.


سیر سیاه یزد
سیر سیاه برای یبوست
سیر سیاه برای یبوست خوبه
سیر سیاه بهتره یا سفید
سیر سیاه خوبه یا سفید
سرم سیر سیاه یا ماینوکسیدیل
طرز تهیه سیر سیاه در منزل
قیمت سیر سیاه دیجی کالا
سیر سیاه را از کجا بخریم نی نی سایت
روغن سیر سیاه از کجا بخریم